خانه > آشپزخونه من > طبخ غذا > آش و سوپ > طرز تهیه سوپ شیر به سبک جدید

طرز تهیه سوپ شیر به سبک جدید



افطاری-گرم
جو 1/2 لیوان . قارچ خرد شده 2 لیوان . هویج 3 عدد . کره 2 قاشق غذاخوری . شیر 1 لیوان  .برنج نیمه 2 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 1/2 لیوان . سینه مرغ 1 عدد .پیاز متوسط رنده شده 1 عدد . خامه 5 قاشق غذاخوری .کشک به میزان دلخواه

طرز تهیه : درون قابلمه ای 4 لیوان اب بریزید سپس سینه مرغ ،وپیاز وبرنج و جو ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا در مدت زمان 2-3 ساعت ارام ارام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد ، در اواسط پخت مرغ هویج رنده شده ، سیر و جعفری خرد شده را اضافه کنید.

پس از این مدت زمان سینه مرغ را ریش ریش کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید 15 – 30 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد ( مراقب باشید جو ته نگیرد ) ، برای سرو سوپ را با خامه مخلوط کنید ودر اخر کشک در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین نمایید.
نکته ها : میتوانید قبل از اضافه کردن شیر و قارچ مواد را درون میکسر یا مخلوط کن ریخته و بزنید تا تمام مواد باهم مخلوط شده و یکدست شوند ؛ بجای جو کامل میتوانید از 1 لیوان جو پرک استفاده کنید.

بسته به غلظتی که برای سوپ میخواهید ، ابی که برای مرغ ا

ستفاده میکنید میتواند کمتر یا بیشتر باشد ؛ شیر باید داغ باشد تا س

وپ شما نبرد ، استفاده از خامه سلیقه ای میباشد.

sopepayemorgheee

slimming-eating-this-delicious-soup

 

98-6649

hou2765

پاسخ دهید