كيك و شيرينيويژه نامه نوروزي 1393

طرز پخت نان برنجي

آرد برنج، پودر قند، هل و سیاه دانه از مواد اصلی این شیرینی خوشمزه هستند.

مواد لازم:

  • آرد برنج نرم: نیم کیلو
  • گلاب: یک سوم پیمانه
  • پودر قند نرم: ‌175 گرم
  • تخم‌مرغ: ‌یک عدد
  • روغن جامد: 250 گرم
  • هل کوبیده: کمی
  • سیاه دانه: کمی

طرز تهیه:

• پودر قند، روغن جامد و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده، و با استفاده از همزن آنقدر هم بزنید تا کاملا نرم شود.

• سفیده تخم‌مرغ را با همزن خوب هم زنید طوری که سفت و سفید شود و از ظرف نریزد.

• سپس آن را به مخلوط زرده و پودر قند و روغن افزوده، گلاب را نیز اضافه کنید.

• پس از اینکه مواد فوق را کاملا با هم مخلوط کردید، آرد برنج را به آن اضافه کنید.

• روی خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید و بگذارید تا 2 ساعت بماند.

• یک ورق کاغذ روغنی را روی سطح صافی قرار داده، خمیر را روی آن بگذارید.

• یک عدد کاغذ روغنی را نیز بر روی خمیر قرار داده، و خمیر زیر آن را با وردنه به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید.

• سپس خمیر را به اشکال مورد نظر قالب زنید.

• اگر مایل باشید با دست و بدون قالب به خمیر شکل دهید، خمیر را به صورت گلوله‌های کوچکی درآورده و در دست کمی پهن کنید و با وسیله‌ای استوانه‌ای روی آن نقش بیاندازید.

• یک برگ کاغذ روغنی در سینی فر قرار داده، سپس شیرینی‌ها را درون آن بچینید.

• روی شیرینی‌ها مقداری پودر پسته و سیاه دانه بریزید.

• شیرینی‌ها را روی دمای 150درجه سانتی‌گراد به مدت 20- 15 دقیقه حرارت دهید.

شهره فرجی

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن