آشپزخونه منمتفرقه

کباب ترکی خانگی

kebab

مغز ران گوساله= 500 گرم
روغن مایع= 5 قاشق غذاخوری
پودر سیر= 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه= به مقدار لازم
پیاز رنده شده= 1 عدد
گوجه فرنگی رنده شده= 2 عدد
اویشن= 1 قاشق مربا خوری
سیر= 2-3 حبه
آلومینیوم و یا کاغذ روغنی= 1 تکه
نان= چند تکه
گوجه فرنگی= 3-4 عدد
پیاز= 2 عدد
فلفل کبابی =3-4 عدد
طرز تهیه:
گوشت را به تکه های نازک به اندازه کف دست ببرید . مواد سس را آماده کنید و گوشت را داخل این سس بگذارید تا چند ساعت داخل این سس در یخچال بماند . گوشت را از سس در بیاورید و روی آلومینیوم فویل اول سه چهار تکه در پایین بعد روی آن همه تکه های گوشت را بچینید و با آلومینیوم محکم بپوشانید . آن را در فریزر بگذارید تا خوب یخ بزند بعد از آن که از فریزر در آوردید قبل از این که یخش باز شود برشهای خیلی نازک بزنید . در یک ماهی تابه روغن بریزید و گوشت را سرخ کنید . پودر سیر ، نمک و فلفل به آن اضافه کنید . لای نان را با گوشت ، پیاز خلال شده ، برشهای گوجه و فلفل پر کنید ( سس گوشت را با پیاز رنده شده – گوجه فرنگی رنده شده – روغن مایع – آویشن – سیر له شده – نمک و فلفل تهیه کنید ).

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن