پاپكورن با پنیر پارمزان
مواد لازم:
پاپ كورن: یك فنجان
پودر سیر: یكچهارم قاشق سوپخوری
پنیر پارمزان: یك قاشق سوپخوری، رنده شده
روش تهیه:
یك فنجان پاپكورن را با یكچهارم قاشق سوپخوری پودر سیر، مخلوط كنید. سپس یك قاشق سوپخوری پنیر پارمزان رنده شده رویش بپاشید و برای یكدقیقه روی حرارت بگذارید؛ نوشجان!
ساندویچ انجیر
مواد لازم:
انجیر: یك عدد، 2 نیم شده
عسل: یكدوم قاشق سوپخوری
پنیر تبریزی: 2 قاشق سوپخوری، خرد شده
روش تهیه:
یك عدد انجیر را 2 نیم كنید و روی هر نیمه، یك قاشق سوپخوری پنیر ریخته و سپس یكچهارم عسل روی هركدام بریزید.
زیتون چوبی
مواد لازم:
پنیر سوئیسی: یك برش 3 سانتیمتری
زیتون سیاه: یك عدد
برگ اسفناج تازه: یك عدد، كوچك
روش تهیه:
یك برش پنیر سوئیسی را با یك عدد زیتون سیاه و یك برگ كوچك و تازه اسفناج به یك سیخ چوبی كوچك بزنید و میل كنید.
چیپس پنیری
مواد لازم:
پنیر چدار: 40 گرم، رنده شده
چیپس كمچرب: 9 برش
روش تهیه:
كافی است پنیرهای رنده شده را روی برشهای چیپس كمچرب بریزید و میل كنید!
تست فلفلی
مواد لازم:
پنیر پارمزان: حدود 15 گرم
نان باگت: یك برش نازك
فلفل قرمز: یك عدد، كوچك
روش تهیه:
پنیر را روی برش نازك نان آب كرده و رویش فلفل قرمز را قرار دهید.
2 لقمه سالمون خامهای
مواد لازم:
سالمون دودی: 30 گرم
پنیر خامهای: 3 قاشق سوپخوری
شاهی: 2 شاخه كوچك
روش تهیه:
برای هر لقمه، یك برش 15 گرمی سالمون دودی را دور 5/1 قاشق پنیر خامهای و یك عدد شاهی بپیچید.
بشقاب پنیر
مواد لازم:
بیسكویت كراكر: 3 عدد
پنیر گودا: 30 گرم
انگور قرمز: 6 عدد
روش تهیه:
روی بیسكویتهای كراكر را با پنیر گودا پوشانده و روی هركدام 2 عدد انگور بگذارید. البته هر چینش دیگری كه برای این مواد در نظر دارید، میتوانید پیاده كنید تا از خوردنش حسابی لذت ببرید.
ساندویچ مارچوبه و آووكادو
مواد لازم:
مارچوبه: 10 عدد
آووكادو: یكچهارم از یك آووكادو، خرد شده
آبلیمو: یك قاشق سوپخوری
نان لواش: یكبرش 10 در 10 سانتیمتری
روش تهیه:
مارچوبهها را برای 6 تا 8 دقیقه بخارپز كنید. آبلیمو و آووكادو را حسابی با هم مخلوط كرده و كنار مارچوبهها بگذارید. حالا تمام مخلوط را در نان لواش بپیچید و میل كنید.
منبع: برترین ها