توصیه های پزشکیخواص درماني گیاهان و میوه هادرمان و مراقبت از پوست

معجزه ای به نام گل صد تومانی؛ خاصیت دارویی گل صد تومانی چینی برای سلامتی

سم علمی: Paeonia lactiflora

اسم انگلیسی: White peony

گل صدتومانی یک داروی سنتی چینی است که برای فرونشاندن گرمای بیش از حد بدن کاربرد دارد. گل صدتومانی سفید در غرب برای درمان دردهای دوره ای، ناهنجاریهای قاعدگی و فیبروئید کاربرد دارد.

کاربردهای درمانی

قسمت مورد استفاده: ریشه

اثرات مهم: ضد التهاب، ضد اسپاسم، مقوی

مشکلات زنان: اگرچه گل صدتومانی اغلب به عنوان دارویی برای دردهای دوره ای مثل فیبروئید در نظر گرفته می شود، اما هنگامی که به همراه شیرین بیان استفاده شود می تواند علائم سندروم تخمدان پلی کیستیک را از بین برده و به باروری زنان کمک کند.

چای گل صد تومانی

گل صد تومانی در صنعت داروشناسی کاربرد فراوانی داشته و در تهیه ی چای از آن استفاده می کنند. از آن جا که افزایش کلسترول در خون و رسوب آن در عروق، خطر بسیاری به همراه دارد، مصرف روزانه ی یک فنجان از چای گل صدتومانی برای مدتی کوتاه توصیه می شودریا، اما نباید در مصرف آن زیاده روی کرد. چای گل صدتومانی که از مخلوط یک تا دو قاشق گل خشک در یک فنجان تهیه می شود، فواید درمانی بسیاری دارد.

گل صدتومانی اغلب به عنوان دارویی برای دردهای دوره ای مثل فیبروئید در نظر گرفته میشود، اما هنگامی که به همراه شیرین بیان استفاده شود، می تواند علایم سندروم تخمدان پلی کیتیک را از بین برده و به باروری زنان کمک کند.

خواص درمانی

مصرف چای گل صدتومانی به صلامت قلب و عروق کمک و با افزایش میزان خون و اکسیژن رسانی به بافت ها، به تنظیم عملکرد قلب و تعادل بخشی به میزان فشار خون کمک می کند.

گل صد تومانی حاوی ترکیبات  بسیار موثری است که بر میزان کلسترول خون اثر گذار بوده و به کاهش آن کمک می کند.

افزودن برگ های این گل هنگام تهیه ی چای به تعادل میزان گلوگز خون کمک کرده و باعث کاهش میزان قند خون در افراد دیابتی می شود.

پیشگیری از تجمع پلاکت ها و لخته شدن خون نیز یکی دیگر از فواید نوشیدن چای گل صد تومانی است.

افزودن مقدار کمی برگ های خشک گیاه مریم گلی به فنجان چای گل صد تومانی، از کبد در برابر عوامل آسیب رسان دفاع می کند.

این چای خواص آنتی اکسیدان قوی داشته و توانایی بدن را در برابر رادیکال های آزاد افزایش می دهد.

برای درمان بیماری های پوستی مفید است.

خوردنش سوزش معده را از بین می برد.

زنانی که به سختی از خون بعد از زایمان پاک می وشند، به اندازه ی یک بادام تلخ آز آن را بخورند تا بقایای خون بیرون آید.

برچسب

مقالات مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن