غذاهاي اصلی

مرغ سرخ شده با سس خامه و خردل

مواد لازم براي 4 نفر

  •  روغن آفتابگردان يا ذرت :4 قاشق غذاخوري
  •  ران يا سينه مرغ خرد کرده: 800 گرم
  •  هويج خرد کرده: 150 گرم
  •  تره فرنگي متوسط :1 عدد (خرد شده)
  •  سير پوست کنده: 2 حبه
  •  آب جوش :150 ميلي ليتر
  •  آبليمو: 3 قاشق غذاخوري
  •  جعفري ساطوري : 2 قاشق غذاخوري
  •  خامه سفت: دو سوم قاشق غذاخوري
  •  سس خردل :1 قاشق غذاخوري
  •  نمک و فلفل: به ميزان لازم

روش تهيه

1 – روغن را در يک تابه روي شعله متوسط داغ کرده و تکه‌هاي مرغ را در آن سرخ کنيد (هر طرف حدود 5 دقيقه) تا روي آن طلايي شود. هنگام سرخ کردن کمي نمک اضافه کنيد، سپس مرغ را از تابه خارج کنيد.

2 – هويج و تره فرنگي را 3 دقيقه در همان تابه تفت دهيد، سپس سير را اضافه کرده و يک دقيقه ديگر تفت دهيد.

3 – آب و آبليمو را به سبزيجات اضافه کرده و مرغ را به تابه برگردانيد و سبزيجات را همراه نيمي از جعفري روي آن قرار دهيد. شعله را کم کرده و مواد را با در بسته 30 دقيقه بپزيد. (اگر از ران مرغ استفاده مي‌کنيد، به مدت پخت 15 دقيقه اضافه کنيد.)

4 – مجدداً مرغ را از تابه خارج کرده و شعله را زياد کرده و 5 دقيقه بجوشانيد تا سس غليظ شود. سپس خامه و خردل و کمي نمک و فلفل به آن اضافه کنيد.

مرغ را به تابه برگردانده و باقي جعفري را روي آن پاشيده و با برنج، نان يا پاستا سرو کنيد.


منبع

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.