مواد لازم:
▪ آرد: یک و نیم پیمانه
▪ بکینگ پودر: سه چهارم قاشق مرباخوری
▪ جوش شیرین: نصف قاشق مرباخوری
▪ نمک: یک هشتم قاشق مرباخوری
▪ پودر دارچین: یک قاشق مرباخوری
▪ پودر فلفل شیرین: یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ تخم مرغ: ۲عدد
▪ شکر: یک چهارم پیمانه
▪ روغن کانولا: ۲ قاشق غذاخوری
▪ عسل: سه چهارم پیمانه
▪ پوست لیمو: یک قاشق مرباخوری
▪ بادام نازک برش زده: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
▪ فر را روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید.
▪ قالب مناسب را کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
▪ آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین و فلفل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
▪ تخم مرغ ها را در ظرف جدا بزنید، شکر، روغن و عسل و پوست لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کمرنگ شود.
▪ مخلوط آرد را به آرامی به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
▪ مواد را در قالب بریزید و روی آن برش های بادام بریزید.
▪ قالب را به مدت ۴۰تا۴۵ دقیقه در قسمت وسط فر قرار دهید.
▪ پس از خنک شدن کیک روی سینی پنجره ای، کیک را برش بزنید و با چای سرو کنید.