كيك و شيرينيمتفرقه

طرزدرست کردن کیک اسفنجی چند طبقه ومدل برای تزیین

مواد لازم

آرد 3لیوان
تخم مرغ 5 عدد
شیر 1 لیوان
شکر 1 لیوان
روغن مایع 5 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

قبل از شروع فر رو روی 180 درجه سانتیگرد بذارین تا خوب گرم بشه.
با کمی روغن جامد کف قالب 20*25 رو چرب کنین و بذارین توی یخچال.

طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری
شکر و وانیل رو توی یه کاسه بزرگ بریزین ،
تخم مرغ ها رو بدون جدا کردن زرده و سفیده بهش اضافه کنین.
طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری
با همزن برقی مخلوط رو اونقدر هم بزنین تا این شکلی بشه.
یک لیوان شیر و 5 قاشق روغن رو اضافه کنین و چند ثانیه دیگه هم بزنین.
طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری
آرد و بیکینگ پودر رو قبلا”چند بار الک کنین تا کاملا” هوادهی بشه!
آرد رو آروم به مخلوط اضافه کنین و فقط با لیسک هم بزنین.
(هم زدن زیاد باعث می شه کیک خوب پف نکنه)

قالب رو قسمت وسط فر با حرارت 180 بذارین و 20 دقیقه بهش زمان بدین !
بعد از 20 دقیقه حرارت فر رو به 150 کاهش بدین و 10 دقیقه دیگه صبر کنین.b_120_120_16777215_00_images_stories_new_Image_menu__new_image_13_cake_aroosi5b_120_120_16777215_00_images_stories_new_Image_menu__new_image_13_cake_aroosi6b_120_120_16777215_00_images_stories_new_Image_menu__new_image_13_cake_aroosi11b_120_120_16777215_00_images_stories_new_Image_menu__new_image_13_cake_aroosi12

cake_86_m

elegance_four

gold_cake_m

cake_2_m

WED14

 

 

 

 

 

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.