خواص درماني گیاهان و میوه ها

پوست نارنگي و خاصيت ضد سرطان

نارنگی میوه ای است که قرن ها پیش در کشورهایی چون چین و ژاپن کشت می شد؛ این میوه در قرن ۱۹ به آمریکا و اروپا معرفی شد. نارنگی که تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است به علت داشتن ترکیب های مغذی و متنوع برای حفظ سلامت بدن بسیار مفید است.

دم کرده پوست این میوه سوء هاضمه را بهبود می دهد و در پیشگیری از سرطان موثر است. برای تهیه دم کرده، پوست نارنگی را با گوشت سفیدی که دارد، در معرض آفتاب قرار دهید و خشک کنید. سپس در یک ظرف دردار در مکانی خنک و تاریک قرار دهید تا برای چند ماه قابل استفاده باشد. برای تهیه دم کرده آن، هر بار چند پوست را در آب جوش قرار دهید و بگذارید دم بکشد.*پوست آن ۲۰برابر آب نارنگی آنتی اکسیدان دارد. آنتی اکسیدان ماده شیمیایی است که آسیب رادیکال های آزاد را خنثی می کند. *حجم زیاد آنتی اکسیدان موجود در پوست این میوه در مقابله با سرطان نقش زیادی ایفا می کند و مانع از بروز آن می شود. *مصرف این میوه، روند پیری را کند می کند.*مصرف فیبر که در این میوه نیز موجود است، بروز سرطان روده را کاهش می دهد.*فلاونوئیدز موجود در پوست نارنگی، کلسترول را کاهش می دهد.*پوست این میوه برای درمان تنش های عصبی، افسردگی، استرس های روحی و ناراحتی های مربوط به خواب مفید است.*ماده مغذی موجود در آن، باعث کاهش وزن می شود. از این رو مصرف آن برای مقابله با چاقی مفرط بسیار موثر است. *حالت تهوع و نفخ را برطرف می کند.*سیستم لنفاوی را تحریک می کند تا مایعات اضافه بدن دفع شود.

منبع : خراسان

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.