آشپزی رژیمی : سالاد استیک تند ( کم کالری)
این غذای خوشمزه مخصوص طرفداران گوشت و سبزی می باشد طبخی سریع و آسان که پیشنهاد می کنم یک بار امتحان کنید.
زمان مورد نیاز برای طبخ : 17 دقیقه
مخصوص 4 نفر
مواد مورد نیاز
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن نباتی
450 گرم راسته گوشت گاو – مخصوص استیک با لایه های نازک
3 قاشق غذاخوری خردل
1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
4 فنجان کاهو خرد شده به تکه های کوچک
2 ساقه کرفس متوسط و تکه تکه شده به مقدار 1 فنجان
4 پیازچه خرد شده
1 فلفل قرمز کوچک خرد شده
مرحله 1 :
روغن را در یک قابلمه بریزید و بگذارید با حرارت بالا داغ شود.
مرحله 2 :
گوشت گاو را در روغن به مت 2 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود ، سپس خردل ، جعفری را با آن مخلوط کنید تا مقداری گرم شود .
مرحله 3 :
کاهو ، کرفس ، و فلفل خرد شده را باهم مخلوط کنید و در 4 بشقاب تقسیم و تزئین کنید ، سپس گوشت را درون بشقاب تقسیم کنید.
نکته : می توانید به جای کاهو از سبزیجات مورد علاقه خود استفاده کنید .
ارزش غذایی سالاد استیک تند (1 بشقاب )
کالری 170
مجموع چربی 7 گرم ( چربی اشباع شده 2 گرم ، کلسترول 60 میلی گرم ، سدیم 350 میلی گرم ، مجموع کربوهیدرات 5 گرم )
فیبر 2 گرم
پروتئین 24 گرم
ویتامین A : 26 درصد
ویتامین C : 36 درصد
کلسیم 4 درصد
آهن 16 درصد
* درصد ارزش روزانه این غذا بر اساس رژیم غذایی 2000 کالری می باشد *
تهیه و ترجمه اختصاصی : مجله اینترنتی زندگی