گلهای خشک آناناس آنقدر زیبا خواهند شد که میتوانید از آنها برای تزیین کیک یا کارهای هنری استفاده کنید.
ممکن است در نگاه اول درست کردن گلهای آناناس کار سختی به نظر برسد اما در واقع آسانتر از آن است که فکرش را بکنید. باید آنها را به صورت حلقههای بسیار نازک برش بزنید و بگذارید با حرارت خیلی آهسته خشک شوند.
- سر و ته آناناس را برش بزنید
- با یک چاقوی تیز و بزرگ ابتدا و انتهای آناناس را ببرید.
- پوست آناناس را بکنید
- پوست آناناس را به صورت عمودی برش بزنید.
- سیاهیهای آناناس را درآورید
- با یک قاشق یا چاقوی کوچک چشمها یا دانههای سیاه را درآورید.
- آناناس را روی کاغذ و حصیر مخصوص قرار دهید
- آناناس را به صورت لایههای بسیار نازک برش بزنید.
- برشها را در انتها داخل مافین بگذارید تا به شکل گل درآیند
- آنها را روی ورقهای شیرینیپزی که با یک حصیر سیلیکون مخصوص آشپزی یا کاغذ پوستی مخصوص پوشیده شدهاند، قرار داده؛ روی 225 درجه فارنهایت آرام حرارت دهید. زمان خشک شدن آنها متفاوت ولی معمولا با 30 دقیقه شروع و 30 دقیقه دیگر تمدید میشود.
- از نزدیک آنها را زیر نظر داشته باشید. میتوانید درجه حرارت را کمی زیاد کنید تا این پروسه سرعت گرفته و رنگ آناناسها پررنگتر شود. دقت کنید نسوزند.
-
گلها آمادهاند
- 6- بعد از آن که آناناسها کاملا خشک شدند، آنها را داخل قالبهای مافین منتقل و یک شب به حال خود رها کنید تا لبه آنها رو به بالا برگشته، شکل گل به خود بگیرند.
همشهری آنلاین- ندا شریف