مواد لازم برای ۴ نفر:
جعفری خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
پیازچه خرد شده :۲ قاشق سوپخوری
ترخون خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
کره: ۵۰ گرم
روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری
قارچ ریز شده: ۲۵۰ گرم
آب: ۱۲۵ میلی لیتر
رنده پوست لیموترش: ۱ قاشق چایخوری
آب لیموترش تازه: ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ: ۱۲ عدد
نمک وفلفل: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
سبزیجات خرد شده را درکاسه ای باهم مخلوط نمایید.
۳۰ گرم ازکره و ۱ قاشق سوپخوری از روغن را در تابه ای داغ کرده، قارچ ها را اضافه کرده، برای ۵ دقیقه تفت دهید.
۲ قاشق سوپخوری از آب را به آن اضافه کرده ودوباره تفت دهید تا کاملاً آب آن بخار شود.
تابه را از روی حرارت برداشته،رنده پوست لیموترش، آب لیموی تازه و ۲ قاشق سوپخوری از سبزیجات خرد شده را به آن اضافه کرده و آن را گرم نگهدارید.
تخم مرغ ها وبقیه آب را خیلی آرام و به کمک همزن دستی بزنید.
سپس بقیه سبزیجات ، نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.
یک چهارم از باقیمانده کره و۱ قاشق چایخوری از باقیمانده روغن زیتون را در تابه متوسط داغ کنید.
یک چهارم از مخلوط تخم مرغ را در تابه بریزید و روی حرارت متوسط بپزید تا جایی که تخم مرغ ببندد.
سپس یک طرف املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید. ۳۰ ثانیه دیگر پخته وآن را در ظرف سرو قرار دهید.
مراحل را با بقیه کره و روغن ومخلوط تخم مرغ تکرار نمایید. در مجموع ۴ املت خواهید داشت. حالا املت ها را با قارچ تفت داده شده سرو کنید.
منبع: مجله هنر آشپزی – شماره ۵۳