دیگر هیچکس غم و غصه موهای کم پشتاش را نمی خورد؛ حدود 10سالی است که اضافه كردن مو (اكستنشن) در لابهلای موهای طبیعی باب شده.
البته بیش از 35 سال از همگانی شدن این فرایند زیبایی می گذرد.
اکستنشن موها و فرکردن موها برای افزایش حجم مو و ضخامت موهای نازک امروزه کاربرد وسیعی دارد. البته بسته به تکنیک انجام آن و مهارت فرد، گاهی باعث افزایش ریزش مو می شود.
نوع عمده اکستنشن مو وجود دارد:
1- موهای طبیعی انسان
2- موی مصنوعی
موهای طبیعی انسان ممکن است بیشتر مورد توجه افراد متقاضی قرار بگیرد ولی این موها بسیار گران هستند.
البته میتوانید رنگ این موهای اضافی را متفاوت از موهای طبیعی خودتان انتخاب كنید تا بهعنوان هایلایت یا مش استفاده شوند.
این موها اگر جنس مناسبی داشته و توسط یک متخصص، لابهلای موهای طبیعی اضافه شوند، كاملا با موهای طبیعی مخلوط شده و غیرقابل تشخیص خواهند بود. روشهای متعددی برای اتصال این موها وجود دارد.
یكی از سادهترین روشهای اکستنشن، به این ترتیب است که ابتدا یك دسته ی باریك از موهای شما جدا شده و كمی بالاتر از ریشه موها، محلول چسبناك خاصی مالیده میشود و یك دسته ی باریك از موهای اكستنشن روی آن قرار میگیرد.
به وسیله گیره یا انبرك ویژهای، این موها به هم فشرده شده و حرارت انبرك، چسب را ذوب كرده و موهای مصنوعی به موهای طبیعی میچسبند.
این روش به اتصال حرارتی معروف است. البته علاوه بر این روش، با كلیپس و نخ نیز میتوان موهای مصنوعی را به موهای طبیعی متصل كرد.
از جمله سایر روش ها Clip-on Extension که توسط کلیس های خاص به موهای فرد وصل می شود و به راحتی قابل جدا کردن در خانه است.
روش دیگر پیچاندن به سایر موها است که از ریشه به موها وصل و پیچانده می شود. در این روش نیز مانند روش قبل حجم و ضخامت و طول موها بیشتر می شود ولی احتمال ریزش مو و آسیب مو در این روش بیشتر است.
در روش دیگر موها درست از زیر به پوست سر وصل می شود که توسط تکنسین های حرفه ای انجام می شود. در این روش میزان آسیب به اندازه روش قبل نیست ولی امکان نازک شدن موها و آسیب به موها هست.
اکستنشن مو می تواند موها را پرتر و سالم تر به نظر برساند و حتی برای بعضی افراد دچار ریزش مو و موی نازک یک جایگزین محصوب می شود. ولی باید توجه کرد استفاده از اکستنشن هایی که به موهای اصلی وصل می شوند امکان ریزش مو را چند برابر می کند چرا که با کشیدن موهای خود فرد شانس آسیب به فولیکول مو و شکسته شدن مو از ناحیه اتصال را به همراه دارد. برای کاهش مضرات اکستنشن زمان ماندن مو باید کاهش یابد و تقویت سایر موها انجام شود و تا حد ممکن از روشهای اتصال استفاده نشود.
شما میتوانید طول موهایتان را حداكثر 26 یا 30 سانتیمتر بلند کنید. به این نكته توجه كنید كه هر چه طول موهای مصنوعی و مقدار آنها بیشتر باشد، فشار بیشتری به پوست سرتان می آید، چون وزن این موها زیاد خواهد شد.
فشار زیاد ممكن است باعث آسیب و ریزش موهای طبیعی و كمپشت شدن آنها شود. بهترین طول موی اضافه شده برای خانمی كه قد متوسطی دارد، 22سانتیمتر یا كوتاهتر از آن است.
موهای مصنوعی را درست مانند موهای طبیعی میتوانید بشویید و نرمكننده به آنها بزنید. شامپوها و لوسیونهای خاصی برای موهای اضافی در بازار موجود است كه از آنها میتوانید در هنگام خواب، شنا و… برای زیبایی و حفاظت بیشتر موها استفاده كنید.
بیشتر اكستنشنها حدود 3 تا 4 ماه لابهلای موهای شما دوام میآورند. البته دوام این موها بستگی به نظر فرد و نحوه مراقبت از آنها دارد.
اگر بخواهید بدانید كه این موها پس از چه مدت از كف سر فاصله میگیرند، باید گفت كه سرعت رشد موها در ماه، تقریبا حدود 52/1سانتیمتر و در سال حدود 15سانتیمتر است. هر چه سن شما بیشتر باشد، سرعت رشد موهایتان كاهش مییابد، بنابراین موها دیرتر از كف سر شما فاصله میگیرند.
مضرات موهای مصنوعی :
بعضی افراد نیز به دلیل كشش زیاد موها دچار سردرد میشوند. گاهی چسب یا خود این موهای مصنوعی، موجب ایجاد حساسیت در پوستسر خواهند شد.
*یادتان باشد:
1 – موها را با یك برس بسیار نرم و مرحله به مرحله از پایین به بالا شانه كنید.
2 – هنگام خوابیدن باید موهای خود را در بالای سرتان جمع كنید. قرار دادن این موها در زیر سر، موجب نامرتب شدن و گره خوردنشان به یكدیگر خواهد شد.
3 – موهای اضافه را نباید خودتان در خانه رنگ كنید.
4 – برای جلوگیری از درهم پیچیدگی موها، همواره دست خود را به داخل حاشیه موهای اضافه شده برده و به سمت پایین بكشید.
5 – از تافت و سایر حالتدهندههای حاوی سیلیكون برای موهای اضافه شده استفاده نكنید. این كار باعث میشود كه موها از محل اتصال خود جدا شوند