یک متخصص تغذیه گفت:هل باعث تحریک اشتها می شود و عمل هضم غذا را بهبود می بخشد. دکتر مرتضی صفوی گفت:هل به عنوان ادویه،برای خوشبو كردن نوشیدنیها و غذاها به مصرف میرسد و عطر خوش،اثر گرمابخش و اشتها آور هل این دانه را به یكی از بهترین طعم دهندهها تبدیل كرده است كه برای خوش طعم كردن انواع نوشیدنی،دسر و شیرینی به مصرف میرسد.
وی گفت:دانههای هل پس از صرف غذا ضمن كمك به هضم غذا میتواند بوی نامطبوع دهان مثل بوی سیر و پیاز را از بین ببرد.
صفوی گفت:هل خواص گرمابخشی داشته معده و رودهها را تقویت میكنند.اشتها را تحریك و عمل هضم غذا را بهبود میبخشد و تقویت كننده قلب است.همچنین بادشكن بوده،گاز معده و روده را از بدن خارج میسازد كه تقویت كننده بدن،ادرار آور و قاعدهآور است.
این متخصص تغذیه افزود: هل زخمهای دهان را برطرف میكند و میتوان دم كرده هل را در دهان قرقره كرد.خوشبو كننده دهان است و برای تسكین درد گوش میتوان گرد هل را در گوش ریخت.وی گفت:هل تب را پایین میآورد،در درمان سرماخوردگی مؤثر است.برای تسكین درد روماتیسم مفید و ضد مسمومیت است.ترشی معده را ازبین میبرد و برای رفع تهوع میتواند مورد استفاده قرار گیرد.