مواد لازم ( برای ۵ – ۴ نفر ) :
انجیر | ۱۵ عدد |
خرما | ۱۰ عدد |
بستنی | تقریبا ۳۵۰ گرم = یک سوم ۳/۱ (بستنی یک لیتری) |
شیر | نیم لیتر |
پسته | ۵۰ عدد یا ۴ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین |
گردو | ۶ عدد بعلاوه مقداری جهت تزیین |
کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین |
گل محمدی | ۱ قاشق غذاخوری |
کنجد بو داده | جهت تزیین |
عسل | جهت تزیین |
پودر نارگیل | جهت تزیین |
خامه فرم گرفته | جهت تزیین |
موز | ۱ عدد |
ابتدا انجیر رو بمدت ۲۴ ساعت داخل آب می ریزیم تا خیس بخوره .
هسته خرما رو جدا کنید .
بستنی ، انجیر ، خرما ، پسته ، گردو ، کاکائو و گل محمدی رو ( اگه گل محمدی ندارید می تونید حذفش کنید ) داخل مخلوط کن می ریزیم .
بعد شیر رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
مایع اصلی معجون آماده شد از این به بعد می خوایم تزیینش کنیم ( می تونید مواد روی معجون رو طبق سلیقه خودتون انتخاب کنید پس لزومی نداره حتما مواد زیر باشن . گزینه های دیگه ای که می تونید استفاده کنید : انواع کمپوت ، انواع ژله ، انواع آجیل و … )
ابتدا روی معجون ها پودر نارگیل می ریزیم .
بعد موز رو برش داده و روش می چینیم .
بعد کنجد ریخته و پسته و گردو رو روش می چینیم .
و در نهایت عسل می ریزیم .
می تونید خامه فرم گرفته رو با قیف روی معجون بریزید و یا از اسپری خامه استفاده کنید .
و در نهایت توسط چایی صاف کن ، کمی پودر کاکائو یا قهوه روی خامه می پاشیم .
مواد لازم ( برای ۵ – ۴ نفر ) :
انجیر | ۱۵ عدد |
خرما | ۱۰ عدد |
بستنی | تقریبا ۳۵۰ گرم = یک سوم ۳/۱ (بستنی یک لیتری) |
شیر | نیم لیتر |
پسته | ۵۰ عدد یا ۴ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین |
گردو | ۶ عدد بعلاوه مقداری جهت تزیین |
کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین |
گل محمدی | ۱ قاشق غذاخوری |
کنجد بو داده | جهت تزیین |
عسل | جهت تزیین |
پودر نارگیل | جهت تزیین |
خامه فرم گرفته | جهت تزیین |
موز | ۱ عدد |