مواد لازم براي 4 نفر:
- سينه مرغ :2 عدد، هر کدام حدود 300 گرم
- روغن مايع:1/4 پيمانه
- سس خردل:3 قاشق غذاخوري
- سرکه سفيد:4 قاشق غذاخوري
- پودر آويشن:1 قاشق چايخوري
- کلم سفيد:2 پيمانه، خلالي
- پيازچه:3 عدد ساطوري
- فلفل دلمهاي رنگي، خلالي:1 عدد
- نان همبرگر:4 عدد
- نمک و فلفل: به ميزان لازم
روش تهيه
1 هر سينه مرغ را از وسط به دو نيم تقسيم کرده و با نوک چاقو آنها را سواراخ کنيد. در يک کاسه 3 قاشق غذاخوري روغن، 2 قاشق غذاخوري خردل و يک قاشق غذاخوري سرکه و آويشن را با 4/1 قاشق غذاخوري نمک و فلفل مخلوط کنيد. تکههاي مرغ را در آن خوابانده و کاملاً به سس آغشته کنيد و حداقل يک ساعت در يخچال بگذاريد.
2 30 دقيقه قبل از سرخ کردن مرغ روغن، خردل و سرکه باقيمانده را با شکر مخلوط کرده و روي مخلوط کلم، فلفلدلمهاي و پيازچه بريزيد و کاملاً مخلوط کنيد.
3 يک تابه را چرب کرده و روي شعله متوسط هر طرف مرغها را 5 دقيقه سرخ کنيد.
4 تکههاي مرغ را روي نان قرار داده و سالاد کلم را روي آن ريخته و سرو کنيد.
توصیه سر آشپز
جمعه روز تنبلي است و در روز تنبلي آيا آشپزي ميكنند؟ غذايي سريعتر از اين سراغ نداشتيم. مرغ را در مايه بخوابانيد. به كارهاي خود برسيد، غذا آماده است.
توصیه های ویژه
1 هرچه تکههای مرغ بیشتر در مایه بماند طعم دارتر میشوند، بنابراین میتوانید آنها را از شب قبل آماده کنید.
2 پیشنهاد میشود که برگرها را روی ذغال یا در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه گریل کنید.