مواد لازم براي 4 نفر
خمير مخصوص تارت:
- كره: 400 گرم
- شكر: 170 گرم
- وانيل: يكدوم قاشق چايخوري
- آرد: 550 گرم
- تخممرغ: يك عدد
- نمك: يكچهارم قاشق چايخوري
مواد اصلي تارت شكلات:
- زرده تخممرغ: 4 عدد
- پودر كاستر: يك قاشق چايخوري
- شكر: 2 قاشق چايخوري
- شكلات تلخ و شيرين: 200 گرم
- خامه پرچرب: 300 ميليليتر
- شير: يك پیمانه250 ميليليتر
روش تهيه خمير تارت:
1- فر را روشن كرده و در دماي 175 درجه سانتيگراد قرار ميدهيم.
2- ابتدا كره، تخممرغ، شكر، وانيل و نمك را داخل ظرف همزن ريخته و ميگذاريم آنقدر هم بخورد تا كاملا يكدست و پفكي شود.
3- آرد را الك كرده و كمكم به مخلوط اضافه ميكنيم و با دست هم ميزنيم و ورز ميدهيم.
4- خمير را با وردنه صاف كرده و درون قالب تارت پهن ميكنيم و به مدت 25 تا 30 دقيقه درون فر گذاشته و پس از اتمام در ميآوريم تا خنك شود.
مواد اصلي تارت شكلات:
1- تخممرغها را زده تا كاملا يكدست شود سپس كمكم پودر كاسترد و شكر را به آن ميافزاييم.
2-در يك ظرف استيل شكلاتها را ريخته و روي بخار آب، شكلاتها را به حالت مايع درميآوريم؛ پس از آب شدن شكلاتها شير را به آن اضافه كرده و با اولين جوشی كه مخلوط شير و شكلات زد آن را برداشته و ميگذاريم تا در دماي اتاق خنك شوند.
3- خامه را ميزنيم تا فرم بگیرد.
4- مخلوط (تخممرغ، پودر كاسترد و شكر) را به شير و شكلات ميافزاييم و با ليسك هم ميزنيم تا كاملا با هم مخلوط شوند.
5- خامه را كمكم به مخلوط اضافه كرده و با ليسك هم ميزنيم تا كاملا با هم مخلوط شوند و روي خمير تارت پخته شده ريخته و به مدت 2 تا 3 ساعت درون يخچال ميگذاريم تا مايع شكلاتي فرم بگيرد.