بوی دود بادمجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.
- بادمجان: یک کیلوگرم
- سبزی ترشی خرد شده: 300 گرم
- هویج: 200 گرم
- سرکه: یک لیتر
- زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
- ادویه ترشی: یک قاشق مرباخوری
- فلفل سبز تند: پنج عدد
- گردو ریز خرد شده: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
* بادمجانها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد کبابی میکنیم. پس از سرد شدن پوست آنها را گرفته و ریز خرد میکنیم.
* هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت 10 دقیقه میپزیم.
* فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشهای میریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت 10 روز میگذاریم تا آماده شود.
خانواده سبز