فيله مرغ: 500 گرم
قارچ: 400 گرم
پياز متوسط: دو عدد
سير: چهار حبه
فلفل سبز: شش عدد
گـوجهفرنگي: پنج عدد
كره: 150 گرم
رب گوجهفرنگي: يك قاشق سوپخوري
نمك: 2/3 قاشق چـايخوري
فلفل قرمز، سيــاه و زيره سبز: به ميزان لازم
پنير پيتزا: 100 گرم
طرز تهيه
پيازها را نگيني خرد نموده و به همراه كره تفت ميدهيم تا پيازها نرم شوند. سيرها را نگيني خرد نموده و به پيازها اضافه ميكنيم. وقتي عطر سير بلند شد، قارچهاي اسلايس شده را به آن افزوده و با حرارت زياد قارچ را تفت ميدهيم تا آب آن كشيده شود. فيله مرغ را به صورت نگيني درشت خرد نموده، به مخلوط پيـــاز و قارچ افزوده، تفت داده و ميگذاريم مرغها پخته و آب آنها كشيده شود. فلفلهاي سبز خرد شده و رب گوجهفرنگي را اضافه نموده و تفت ميدهيم. در آخر گوجهفرنگيها را پوســت كنده و به همراه نمك و فلفلها به مخلوط گوشتي افزوده و اجازه ميدهيم تا آب گوجهفرنگيها كشيده شود. مواد گوشتي را در ظرفهاي يك نفره ريخته و روي آنها را با پنير پيتزا رنده شده ميپوشانيم. ظرفها را به مدت 15 دقيقه در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار داده تا پنير روي مواد گوشتي آب شود.