نان

تهیه پخت نان تست فرانسوی با دارچین و موز

نان تست شده را می‌توانید همراه با موز و یا هر میوه‌ای که دوست دارید میل کنید.

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ: 3 عدد، کمی هم‌زده شود.
  • شیر: نصف پیمانه
  • خامه: یک چهارم پیمانه
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • پودر قند: یک قاشق چای‌خوری
  • دارچین: نصف قاشق چای‌خوری
  • برش‌های نان فرانسوی
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • موز: 3 عدد از طول به دو نیم تقسیم شده
  • شربت غلیظ از هر نوع میوه ای که دوست دارید.

طرز تهیه:

• در یک پارچ بزرگ، شیر، وانیل، دارچین، پودر شکر، تخم‌مرغ و خامه را ریخته و با استفاده از یک چنگال آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.

• مخلوط فوق را درون یک ظرف سرامیک کم عمق بریزید.

• فر را از قبل روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

• دو برش نان برداشته و هر دو طرف آن‌ها را به مدت 30 ثانیه تا یک دقیقه درون مخلوط شیر فرو کنید تا کاملا با مخلوط آغشته شود سپس آن‌ها را بالای ظرف بگیرید تا محلول اضافی آن‌ها خارج شود.

• کره را درون یک تابه حرارت داده تا گرم شود، سپس هر طرف از نان‌ها را درون کره به مدت یک تا 2 دقیقه تفت داده تا طلایی رنگ شوند. نان تست‌های آماده شده را درون سینی فر قرار داده و در فر بگذارید تا گرم بمانند و همین مراحل را با بقیه نان‌ها نیز انجام دهید.

• نان‌های تست را درون بشقاب‌های مورد نظر قرار داده و موزها را روی آن‌ها قرار دهید.

• هنگام سرو، شربت غلیظ دلخواهتان را روی آن‌ها ریخته و میل کنید.

 

همشهری آنلاین – شهره فرجی

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.