خواص درماني گیاهان و میوه ها

میوها را یخ زده بخورید!

 

هميشه متخصصان تغذيه مردم را به مصرف ميوه و سبزي هاي تازه تشويق مي كنند اما آزمايش هاي محققان روي ميوه‌ها نشان مي‌دهد ميزان “ويتامين‌ها” و “آنتي اكسيدان‌هاي” ميوه هاي يخ زده بيشتر از محصولات تازه است.

خواص ميوه ها و سبزي هاي تازه به شرطي حفظ مي شود كه بلافاصله بعد از چيدن مصرف شوند در صورتي كه بيشتر محصولاتي كه بدست ما مي ر‌سد مدت ها در انبار مانده و خواص تغذيه‌شان از دست رفته است.

اسپري كردن آب روي ميوه ها و سبزي ها باعث مي‌شود ظاهري جذاب و تازه پيدا كنند همچنين نگهداري از اين مواد غذايي در يخچال باعث مي‌شود همان باقيمانده مواد مغذي شان را هم از دست بدهند درحالي كه سبزي‌ها و ميوه هاي يخ زده و نگهداري آنها در يخچال باعث مي‌شود كه سطح بالاتري از ويتامين ها و آنتي اكسيدان ها در آنها وجود داشته باشد و با مصرف‌شان حداكثر “مواد مغذي” جذب بدن شود.

بهتر است مواد غذايي را در ظروف شيشه اي در يخچال و “يخچال فريزر” نگهداري كنيد اين روش باعث مي‌شود كه سطح ويتامين ها و مواد غذايي مفيد حفظ شود.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.