یکی از خوشمزهترین خوردنیهای این فصل که اکنون به لطف کاشت گلخانهای در طول سال قابل دسترسی است – البته با قیمت گران- توتفرنگی است.
تقریبا همه مردم به جز آنهایی که به توت فرنگی آلرژی دارند، این میوه خوشطعم و زیبا را که از خانواده رز است، دوست دارند.
اما تنها ظاهر فانتزی توت فرنگی نیست که آن را به میوهای مشهور تبدیل کرده بلکه خواص جادویی آن در مقایسه با دیگر میوهها، توجه پزشکان را جلب کرده است.
به گفته متخصصان تغذیه، توت فرنگی خاصیت ضد سرطانی قویای دارد و از ساختار سلولها محافظت میکند.
همچنین تحقیقات نشان میدهد که این میوه خوشرنگ، عملکرد مغز را بهبود میبخشد و روند زوال سلولهای آن را به تاخیر میاندازد.
علاوه بر این میزان کالری موجود در توتفرنگی بسیار پایین و سطح ویتامینها و املاح آن بسیار بالا ست و به همین دلیل یک پای ثابت رژیمهای غذایی است.
توت فرنگی منبع بسیار غنی ویتامینC و فیبر است و سطح کلسترول بد خون را پایین میآورد.
پزشکان میگویند یک فنجان از این میوه بدون چربی و کلسترول، 50 کالری، 5/11گرم کربوهیدرات، 4 گرم فیبر و 45 میلی گرم پتاسیم دارد.