طب سنتی و مکمل

خواص طبی سیر

 

garlic_400-04628450c

خوردن سير خام باكترى هاى عفونى روده ها را مستقيما معدوم مى كند.
2- سير له شده در آب به صورت دوش آب  يا قرار دادن سير حبه شده در واژن عامل عفونت را در ناحيه واژن معدوم مى كند.
3- قطره بينى سير مستقيما ويروس هاى عامل سرماخوردگى و آنفولانزا را از بين مى برد.
4- تركيبات گوگردى سير كه جذب غذا شده باشد به صورت بلع يا ضماد و بعد از طريق ريه ها موجب قلع و قمع باكترى ها و ويروس هاى ريه و ناحيه برونش مى شود.
5- آب و يا روغن سير كه روى عفونت قارچى انگشتان پا ماليده مى شود، باكترى استافيلو كاس و ساير عفونت هاى جلدى را مستقيما از بين مى برد. دكتر هيروميشى سومى يوشى و عده اى ديگر از دانشگاه تكزاس ‍ گفته اند
چون سير خام باعث سوختگى و آسيب به بافت ها و باكترى هاى مفيد مى گردد، سيرخام به مقدار زياد به عنوان آنتى بيوتيك نبايستى تجويز شود. تجويز سير با دز زياد براى مدت طولانى موجب كم خونى و آسيب به باكترى هاى مفيد روده مى شود من شخصا مخالف هستم كه مصرف سير با دز پايين اثر آنتى بيوتيك كمترى از خوردن داروهاى زياد كه عوارض جانبى دارند، داشته باشد. در آزمايش هاى علمى به اثبات رسيده است كه سير طى قرن ها در معالجات بالينى انسان ها آنتى بيوتيك مؤ ثرى بوده است. همان طور كه در فصول گذشته مشاهده شد امروزه نيز مصرف سير به همان نحو ادامه دارد. همچنين بحث در مورد قضيه اثبات شده اى كه فقط تركيبات آلى سين سير خاصيت ضد ميكروبى دارد، در جريان است. آلى سين در مصرف زياد سير براى سلول ها مسموميت زا و عامل سوختن پوست و يا اختلالاتى در شكم مى باشد

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.