اين غذا با نخود و چند نوع از سبزيجات تهيه ميشود و روغن بسيار كمي براي طبخ آن در نظر گرفته شده و پخت آن در فر انجام مي گيرد.
مواد لازم:
- نخود / 1 پيمانه
- بادمجان / 2 عدد
- فلفل كبابي / 2 عدد
- سيب زميني / 2 عدد
- پيازچه / 5 عدد
- سير / 3 حبه
مواد لازم براي سس:
- زيتون له شده / 1 قاشق غذاخوري
- گوجه فرنگي / 1 عدد
- رب گوجه / 1 قاشق غذاخوري
- فلفل قرمز / 1 قاشق چايخوري
- روغن زيتون / 3 قاشق غذاخوري
- نمك / به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا فر را با درجه حرارت 170 درجه سانتيگراد روشن كنيد.
نخود را با آب ولرم خوب بشوييد و به مدت 5 تا 6 ساعت در آب نسبتاً گرم خيس كنيد.
بعد از گذشت 5 – 6 ساعت آب نخود را صاف كرده و با يك پيمانه آب به مدت 10 دقيقه بپزيد و سپس آب نخود را خالي كرده و صاف كنيد.
بادمجانها را پوست گرفته و به مدت 10 دقيقه در محلول آب و نمك بخيسانيد تا رنگ بادمجان زود سياه نشود و تلخي احتمالي آن نيز گرفته شود. سپس آب بادمجان را خالي كرده و خشك كنيد.
پيازچه و سير را بشوييد و پوست بگيريد.
پوست سيب زميني را بگيريد. گوجه فرنگي را رنده كنيد و فلفل كبابي را خرد كنيد.
بعد از آماده كردن سبزيجات بايد سس غذا را آماده كنيم.
براي اينكار، زيتون له شده ، گوجه فرنگي رنده شده ، رب گوجه فرنگي ، فلفل قرمز و روغن زيتون را درون ظرفي خوب مخلوط كنيد.
درون يك ظرف به ترتيب ، نخود و ديگر سبزيجات را بريزيد و سس را اضافه كنيد و سپس به اندازه اي كه روي سبزيجات كاملاً پوشيده شود، آب بريزيد.
ظرف را داخل فري كه از قبل گرم شده است قرار دهيد و به مدت يك ساعت و نيم زمان دهيد تا خوب بپزد، اين غذا را به صورت كاملاً گرم سرو كنيد.
ترجمه و ارائه: مریم محمدی