با میگو انواع غذاها را می توان پخت که در این بخش با چند شیوه از آن آشنا می شوید. یک نکته اساسی در مورد پخت میگو این است که باید میگوی سالم را تهیه کرد تا بو ندهد و در مورد پخت در هر نوع غذا باید توجه داشت که پخت میگو بین ۵ دقیقه تا حداکثر ۱۰ دقیقه طول می کشد وبه هیچ وجه نباید میگو را به مدت زیاد پخت.
مواد لازم:
پیاز متوسط و گوجه فرنگی= از هر کدام دو عدد
زنجبیل تازه رندهشده= یک قاشق چایخوری
سیر تازه لهشده و نمک و فلفل= یک قاشق چایخوری
فلفل دلمهای سبز =یک عدد
آبلیمو =دو قاشق غذاخوری
میگو= ۳۵۰ گرم
رب گوجهفرنگی و روغن= از هر کدام سه قاشق غذاخوری
گشنیز یا جعفری تازه برای تزئین= به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز و فلفل دلمهای را خرد کنید. زنجبیل، سیر، نمک و فلفل را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کرده و آبلیمو را به آن اضافه کنید تا به شکل خمیری در آید.
روغن را در تابه گرم کرده پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید تا طلایی شود.
مخلوط ادویه را به پیاز افزوده، به مدت سه دقیقه هم زده و خوب مخلوط کنید.
گوجهفرنگی خرد شده، رب گوجهفرنگی و فلفل سبزها را اضافه کرده و به مدت پنج تا هفت دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید.
میگوها را در تابه بریزید ۱۰ دقیقه دیگر نیز بپزید و هم بزنید. در آخر با گشنیز یا جعفری تزئین کرده و با برنج پخته و سالاد سبز تازه سرو کنید.