این مواد غذایی عبارتند از:
روغن کنجد و روغن نارگیل خالص
روغن کنجد و روغن نارگیل خالص را با مسواک یا انگشت روی تمام دندانها قرار دهید و پس از پانزده دقیقه بشویید. این کار سبب جذب مواد غذایی موجود روی لایه خارجی دندان میشود.
توت فرنگی
توت فرنگی حاوی ترکیبی به نام اسید مالیک است که خاصیت سفید کنندگی دارد و در بسیاری از خمیرهای دندان استفاده میشود. به علاوه ویتامین C موجود در این میوه پلاکهای دندان را از بین برده و سبب درخشندگی میشود.
سیب
سیب منبع غنی اسید مالیک است که خاصیت درخشندگی و سفیدکنندگی دارد.
کرفس
کرفس بزاق دهان را تحریک کرده و به دلیل فیبرهای سلولزی، عملکردی مانند مسواک دارد. کرفس موثرترین ماده غذایی در سفید کردن دندان است.
هویج
ویتامین A موجود در هویج سبب تقویت مینای دندان میشود و با افزایش بزاق، به تمیز کردن دندانها کمک میکند.
کلم بروکلی
آهن موجود در کلم بروکلی از مینای دندان محافظت کرده و یک پوشش نامرئی روی دندانها قرار میدهد که از پوسیدگی دندان جلوگیری میکند. این ماده به صورت خام باعث حذف لکههای ناخوشایند روی دندان میشود.
پنیر
کلسیم و فسفر موجود در پنیر از دندانها محافظت کرده و دندان را در مقابل اسیدهای مضر عایقبندی میکند.
آب
آب سبب هیدراته شدن دهان و دندان میشود و از تشکیل لکه روی دندان جلوگیری میکند. به علاوه با کاهش اسیدیته محیط دهان، در سلامت دندانها موثر است.
آناناس
آناناس حاوی آنزیمی به نام بروملین است که سبب جدا شدن پلاکها از روی دندان میشود. به علاوه از پوسیدگی دندان جلوگیری میکند.
ماهی سالمون
ماهی حاوی مقادیر بالای ویتامین D است که به جذب کلسیم و فسفر و مواد معدنی دیگر توسط دندانها کمک میکند.
ریحان
ریحان یک آنتی بیوتیک طبیعی است که باکتریها را مهار کرده و از پوسیدگی دندانها جلوگیری میکند.
سیر و پیاز
سیر و پیاز به دلیل ترکیباتی به نام thiosulfonate و thiosulfinate از تولید پلاک جلوگیری میکنند.
پرتقال
پرتقال سرشار از ویتامین C است و از تشکیل پلاک جلوگیری میکند.
در کنار مصرف این مواد، باید از مواد غذایی رنگی مانند چای، قهوه و نوشابه اجتناب کرد.