● مواد لازم
▪ یک قاشق غذاخوری روغن دانه گل کاملیا
▪ یک قاشق غذاخوری ژل آلوئه ورا
▪ یک چهارم فنجان گل بابونه
▪ یک چهارم فنجان برگ رازیانه
▪ یک چهارم فنجان موم
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ یک فنجان آب
● طرز تهیه
آب را در ظرف شیشه ای ریخته و آن را بجوشانید. برگ ها را در ظرف ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید. موم را با حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش ذوب کنید، روغن زیتون، ژل آلوئه ورا و روغن کاملیا را به آن افزوده و مخلوط کنید. مواد را در مخلوط کن ریخته و تا به دست آمدن ترکیبی یکنواخت صبر کنید. این ترکیب را می توان به مدت سه ماه در یخچال نگهداری کرد.