مواد لازم برای 4 نفر
- سینه مرغ یا بوقلمون بدون استخوان : 600 گرم، خیسانده
- هویج متوسط: یک عدد، حلقه حلقه
- سیب زمینی متوسط: یک عدد، نگینی درشت
- روغن: 4 قاشق غذاخوری
- فلفل سبز تند: یک عدد، ساطوری
- سیر رنده شده:یک حبه
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- ریحان: چند برگ
روش تهیه
1- لوبیا را با یک لیتر آب حدود یک ساعت بپزید، سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
2- روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده، مرغ را در قابلمه ریخته و 5 دقیقه تفت دهید ، سپس هويج را اضافه كرده و تفت دادن را 3-4 دقيقه ديگر ادامه دهيد. رب را نیز اضافه کرده و پس از یکی، دو دقیقه یک لیتر آب روی آن ریخته، لوبیا را اضافه کرده و روی شعله ملایم با در بسته یک ساعت غذا را بپزید.
3- در 20 دقیقه آخر پخت سیب زمینی را اضافه کنید، در قابلمه را برداشته و شعله را اندکی زیاد کنید تا سیب زمینی بپزد و لعاب دهد و آب راگو تبخير شود. هنگام اضافه کردن سیب زمینی، نمک و فلفل غذا را اضافه کنید و هنگام سرو برگ های ریحان را روی غذا بریزید.