يك متخصص تغذيه اظهار كرد: مواد نشاستهاي مانند نان و غلات حاوي مواد مغذي و ويتامينهايي هستند که در صورت عدم مصرف آنها در رژيمهايي غذايي سخت، ريزش مو ايجاد ميشود.
دکتر احمدرضا درستي عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران در گفت وگو با ايسنا واحد علوم پزشکي ايران با بيان اين که مواد نشاستهاي اصليترين گروه غذايي هستند که کليه افراد بايستي حتما در رژيم غذايي روزانه از آن استفاده کنند، گفت: مواد نشاستهاي مانند نان، برنج، ماکاروني، جو، سيب زميني، مقدار کمي پروتئين دارند ولي غني از نشاسته و مواد انرژي زا، فيبر و برخي از ويتامينها و مواد معدني هستند.
وي افزود: برخي افراد با نخوردن موادي مانند برنج دچار ريزش مو ميشوند که اين ريزش مو به خاطر کمبود ويتامينها و مواد معدني است که در نان و غلات وجود دارد.
دکتر درستي با تاکيد براين که کليه افراد بايستي به طور روزانه مقداري مواد نشاسته مصرف کنند، گفت: حداقل مقدار مورد نياز مصرف روزانه اين مواد 5 تا 11 سهم (واحد) است که بسته به نياز افراد اين مقدار متفاوت است.
اين متخصص تغذيه افزود: در افرادي که نميخواهند وزنشان تغيير کند و فعاليت چنداني هم ندارند، مصرف 5 سهم از اين مواد کفايت ميکند که بايد صبح دو قسمت نان، ظهر 5 تا 6 قاشق غذاخوري برنج و شب نيز 2 برش نان (برش کوچک به اندازه يک کف دست) مصرف کنند.
دکتر درستي در مورد مقدار مصرف مواد غذايي ديگر گفت: افراد بايد روزانه 3 تا 5 واحد سبزيجات (هر واحد به اندازه يک بشقاب کوچک)، 2 تا 4 واحد از ميوهها و 3 تکه گوشت و 3 واحد لبنيات مصرف کنند.