این سوپ خوش رنگ با ترکیب رنگ سبزیجات استفاده شده در آن بسیار اشتها آور و مفید است.
مواد لازم:
-
کرفس خرد شده / 2 پیمانه
-
هویج خرد شده / 2 پیمانه
-
پیاز درشت / 1 عدد
-
سیب زمینی خرد شده / 1 پیمانه
-
آب مرغ / 3 لیوان
-
مرغ پخته و خرد شده / 1 پیمانه
-
شیر / 1/2پیمانه
-
خامه رقیق / 1 پیمانه
-
پودر ترخون / 1 قاشق غذا خوری
-
پودر سیر / 1 قاشق چای خوری
-
زیره / 1 قاشق چای خوری
-
کره / 3 قاشق غذا خوری
-
آرد / 3 قاشق غذا خوری
-
نمک و فلفل / به مقدار لازم
طرز تهیه:
یک عدد پیاز را خرد کرده و با یک قاشق روغن کمی تفت دهید و سپس گوشت سینه مرغ را که به قطعات کوچک خرد کرده اید به آن اضافه کرده و تفت دهید و به اندازه یک لیوان آب و کمی نمک اضافه کنید و حرارت زیر آن را کم کنید تا گوشت مرغ به خوبی بپزد.
کرفس را شسته و به صورت نگینی خرد کنید، هویج، پیاز و سیب زمینی ها را نیز پوست گرفته و به شکل نگینی خرد کنید.
کره را در قابلمه بریزید. کرفس و هویج و پیاز را هم اضافه کنید و این سبزیجات را به مدت 30 ثانیه تفت دهید. پس از تفت دادن، آرد را به سبزجات اضافه کرده و هم بزنید تا آرد نیز همراه سبزیجات کمی تفت داده شود. فلفل، نمک، زیره و پودر سیر را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید ( به مدت یک دقیقه ) . سپس آب مرغ را اضافه کرده و درب ظرف را ببندید تا سبزیجات به خوبی پخته و سوپ به غلظت مطلوب برسد. وقتی هویج به خوبی پخت، ترخون، سیب زمینی و مرغ پخته و خرد شده را اضافه کنید” گیاهخواران می توانند در این مرحله مرغ را از دستور حذف کنند” و دوباره بگذارید تا سیب زمینی ها بپزد. وقتی سیب زمینی ها پخت، شیر را اضافه کنید و بعد از 1 تا 2 دقیقه خامه را اضافه کنید، همین که خامه داخل سوپ گرم شود، کافیست و نیاز به جوشیدن زیاد ندارد. ( از خامه پاستوریزه استفاده کنید) سوپ شما آماده است.
ترجمه و ارائه: مریم محمدی