مواد لازم
2 عدد ماهی(حدود یک کیلوگرم)
50 گرم کره
2 قاشق آبلیمو
به میزان لازم نمک
طرز طبخ
1. ابتدا شکم ماهی را برش داده و آنرا خوب تمیز کرده می شوییم و می گذاریم آب آن گرفته شود.
2. سپس کره را به مدت یک دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروویو می گذاریم و با چاقو برش هایی در بدن ماهی ایجاد می کنیم و ماهی را آغشته به کره و نمک کرده و آنرا روی سه پایه فلزی (بلند) قرار می دهیم.
3. دستگاه را به مدت 20-15 دقیقه با مایکرو 60% و گریل روشن می کنیم (کلید ترکیبی) حتما در این فاصله یک بار ماهی را زیر و رو می کنیم تا دو طرفماهی برشته شود.