از دسر ماست هم می توانید به عنوان دسر و هم به عنوان عصرانه لذت ببرید.
- ماست 3/4 پیمانه
- خامه 2/3پیمانه
- پودر ژلاتین سه قاشق چایخوری
- شیر 3/4پیمانه
- شکر 1/3پیمانه
- وانیل 1/8قاشق چایخوری
- آب سرد سه قاشق سوپخوری
- رنگ مجاز خوراکی قرمز دو قطره
ژلاتین را در آب حل کرده و به صورت بن ماری حرارت می دهیم.
شیر، شکر و وانیل را مخلوط نموده و روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود. خامه را جداگانه می زنیم تا حجم آن دو برابر شود، سپس ماست را هم می زنیم. خامه زده شده، ماست و ژلاتین را به همراه رنگ قرمز مخلوط می کنیم. قالب را چرب نموده، مواد دسر را در آن ریخته و در یخچال می گذاریم تا ببندد. سپس آن را در ظرف سرو برگردانده و با خامه فرم گرفته شده تزیین می کنیم.
نکته:
می توانید به جای آب سرد، ژلاتین را با آب کمپوت آناناس یا هلو حل کنید.
منبع: آشپزی خانواده سبز