موادلازم برای هشت نفر:
- شکر: یک و نیم پیمانه
- خامه غلیظ: یک و یک چهارم پیمانه
- شیر نارگیل (آب نارگیل): یک و نیم پیمانه
- پودر نارگیل: یک قاشق چای خوری
- تخم مرغ : شش عدد
• ابتدا یک پیمانه شکر و یک چهارم پیمانه آب سرد را درون قابلمه ای روی حرارت کم به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا شکر آن حل شود.
• سپس حرارت را زیاد کنید و بدون اینکه مخلوط را هم بزنید به مدت 10- 8 دقیقه بگذارید بجوشد.
• کارامل آماده شده را درون یک قالب گرد، به ابعاد 20 سانتی متر کف و 6 سانتی متر عمق بریزید و آن را کنار بگذارید تا سرد و سفت شود.
• فر را از قبل با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.
• خامه، شیر نارگیل و وانیل را درون قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه هم بزنید و صبر کنید تا داغ شده و حباب های ریزی روی مخلوط ایجاد شود، سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید.
• در ظرف بزرگی تخم مرغ ها را با باقیمانده شکر خوب مخلوط کرده و سپس بآرامی مخلوط خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط بدست آمده را درون قالب کیک بریزید و قالب را در یک ظرف مخصوص فر قرار دهید.
• درون ظرف مخصوص فر، آب جوش بریزید.[نوشیدنی لیمو و نارگیل]
• قالب را به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط سفت شده و خودش را بگیرد حرارت دهید.
• قالب را از درون فر و سپس از درون آب بیرون آورید و بگذارید خنک شود.
• روی کرم کارامل را بپوشانید و بگذارید یک شب در یخچال بماند.
• برای انتقال دسر به ظرف مورد نظر ابتدا دور و زیر دسر را با یک چاقوی نازک شل کنید سپس آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.
همشهری آنلاین