خیلی ها معتقدند بیشتر توت فرنگی هایی که در بازار است گلخانه ای است و مزه ندارد. این تصور تا حد زیادی درست است. توت فرنگی های پرورشی، اندازه بزرگی دارند و خیلی هم خوش رنگ و معطر هستند، اما شیرین نیستند و برای سرو به عنوان میوه شاید بهتر باشد از کمی شکر، عسل یا سس شکلات استفاده کرد و راه حل بهتر و طبیعی تر این است که از توت فرنگی استفاده ای غیرمعمول کرد و در سالاد از آن استفاده کرد. این پیشنهاد با آنکه کمی عجیب به نظر می رسد، اما توت فرنگی در سالاد یک اتفاق خوشمزه و بی نظیر است، به خصوص برای کسانی که گوجه فرنگی دوست ندارند و به همین دلیل آنتی اکسیدان میوه های قرمز به بدن شان نمی رسد. در سالاد اسفناج و تو ت فرنگی از موادی استفاده شده که همگی در کمک به تقویت حافظه، بالا بردن قدرت تصمیم گیری و بالا بردن واکنش های عصبی و ذهنی موثر هستند.
- اسفناج تازه: 250 گرم
- توت فرنگی: 150 گرم، خرد شده
- خیار متوسط: 2عدد، نگینی شده
- پنیر فتا: 200 گرم، خرد شده
سالاد اسفناج و توت فرنگی را چگونه درست کنید؟
ساقه های اسفناج را جدا کرده و برگ ها را به قطعات درشت خرد کنید. سس و همه مواد را مخلوط کرده و حداقل 30دقیقه صبر کنید تا طعم ها به خورد هم بروند.
نکته: تا آنجا که ممکن است از برگ های جوان و شاداب اسفناج استفاده کنید.
احتیاط: توت فرنگی از میوه های آلوده است، قبل از استفاده آنها را حسابی بشویید.
پیشنهاد: اگر آووکادو در دسترس دارید، به جای خیار استفاده کنید.
سس کنجد:
اصطلاح نان سنگک خشخاشی از 50سال پیش تا امروز که روی نان ها کنجد می پاشند، همچنان سرزبان ها و در یادها مانده است. دانه خشخاش poppyseed در بسیاری از کشورهای دنیا مانند ترکیه و آلمان تولید و در انواع نان و شیرینی مصرف می شود. سسی که روش تهیه آن در ادامه می آید، یکی از مطبوع ترین و خوشمزه ترین سس هاست و در دستور اصلی آن از دانه خشخاش استفاده شده است، اما به دلیل دردسترس نبودن، کنجد جای آن را گرفته است.
- روغن زیتون: یک دوم پیمانه
- سرکه سفید: یک چهارم پیمانه
- شکر:4 قاشق غذاخوری
- پاپریکا: یک قاشق چای خوری
- گردو: 25گرم، چرخ کرده
- کنجد: 3 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
شکر را در سرکه حل و با بقیه مواد مخلوط کنید. همچنین یادتان باشد نمک و فلفل آن را اندازه کنید.