این غذای کم چرب و سرشار از ویتامین را به روش بخارپز تهیه کرده تا از خواص آن بیشتر بهرهمند شوید.
- فلفل دلمهای: 4 عدد در رنگهای مختلف
- برنج قهوهای: یک دوم پیمانه
- گوشت چرخ کرده: به اندازه دلخواه
- نخود فرنگی پخته: به اندازه یک مشت پر
- آب گوجهفرنگی: یک پیمانه
- گشنیز خرد شده
- آجیل خرد شده برای تزیین
- نمک و فلفل برای تزیین
- روغن مایع: یک قاشق سوپخوری
• سر فلفلهای دلمهای را با چاقوبرش داده و تخمهای آنها را خارج کنید و کنار بگذارید.
• درون قابلمهای برنج قهوهای را با نصف قاشق سوپخوری روغن همراه با آب گوجهفرنگی، نمک و فلفل، نخود فرنگی و گوشت چرخ کرده بپزید.
• در انتها گشنیز را به ظرف اضافه کنید.
• درون فلفلها را با مخلوط تهیه شده پر کرده و آنها ر به مدت 10- 8 دقیقه بخارپز کنید.