مواد لازم:
- ماهی= ۱ عدد
- گشنیز خرد شده =۲۵۰ گرم
- پیاز خرد شده= ۱ عدد
- سیر خرد شده =۲۵۰ گرم
- تمبرهندی= به میزان لازم
- گردو = ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
- ادویه، نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- روغن سرخ کردنی= به میزان لازم
طرز تهیه:
– ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.
– مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
– سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.
– پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.
– درب ظرف را می بندیم. بعد از ۱۰ دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از ۲ تا ۳ دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.
– مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.
– در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
– سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.
نکته:
– به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده کرد.
– به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده کرد.