غذاهاي درياييويژه نامه نوروزي 1393

طرز تهیه ماهی شکم پر غذای شب عید نوروز

مواد لازم:

  • ماهی= ۱ عدد
  • گشنیز خرد شده =۲۵۰ گرم
  • پیاز خرد شده= ۱ عدد
  • سیر خرد شده =۲۵۰ گرم
  • تمبرهندی= به میزان لازم
  • گردو = ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
  • ادویه، نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی= به میزان لازم

طرز تهیه:
– ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.
– مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
– سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.
– پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.
– درب ظرف را می بندیم. بعد از ۱۰ دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از ۲ تا ۳ دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.
– مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.
– در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
– سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

نکته:
– به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده کرد.
– به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده کرد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.