لیمو و گلاب، عطر و بوی مطبوعی به این مسقطی بخشیده است.
- نشاسته گل: 200 گرم
- خلال بادام و پسته: 100 گرم
- شکر: 400 گرم
- آب: شش تا هفت پیمانه یا یک و نیم لیتر
- گلاب: نصف پیمانه
- کره: 150 گرم
- آب لیمو: دو قاشق سوپخوری
- رنگ خوراکی قرمز: به میزان لازم
* نشاسته را در شش تا هفت پیمانه آب سرد حل و از صافی رد میکنیم.
* سپس در ظرف لعابی تمیزی ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم تا مایه جوش آمده و کمی غلیظ شود.
* شکر، گلاب، خلال بادام و پسته را اضافه و مخلوط میکنیم.
* کره را به مایه اضافه و هم زده تا غلیظ و شفاف شود.
* مسقطی را به دو قسمت تقسیم کرده، به نیمی از آن آبلیمو و به نیمی دیگر کمی رنگ اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
* مسقطی لیمو را در ظرفی که کف و دیواره آن را چرب کردهایم، ریخته (میتوانید از قالب سیلیکون استفاده کنید) و روی آن مسقطی گلاب را میریزیم و سطح روی آن را صاف میکنیم و پس از خنک شدن برش میزنیم.
مجله آشپزی خانواده سبز – شماره 102