غذاهاي رژیمیغذاهای گیاهی برای گیاهخواران

طرز تهیه پای سبزیجات شام رژیمی

پخت پای سبزیجات رژیمی، یک شام خوش طعم گیاهی و کم کالری

 

پای سبزیجات رژیمی یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که بین گیاهخواران و کسانی که رژیم لاغری دارند مشترک است.

 

مواد لازم خمیر پای :

آرد سه و نیم لیوان
 کره 220 گرم
 آب سرد پنج قاشق غذاخوری
 زرده تخم مرغ دو عدد
آب لیمو دو قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چایخوری
شکر سه قاشق غذاخوری

 

روش تهیه خمیر پای :

آرد را با شکر و نمک مخلوط کنید. کره سرد و سفت را به تکه های کوچک برش بزنید و اضافه کنید سپس با نوک انگشتان دست مواد را باهم مخلوط کنید.

آب سرد، آب لیمو و تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال هم بزنید تا یک دست شود سپس این مخلوط را کم کم به خمیر اضافه و مخلوط کنید تا خمیر خودش را بگیرد. خمیر پای را روی سطح کار قرار دهید و از اطراف به سمت مرکز جمع کنید و فشار دهید تا ذرات خمیر به هم بچسبد ( این خمیر را زیاد ورز ندهید، فقط تا اندازه ای خمیر را ورز دهید که مواد با هم مخلوط شود ).

خمیر پای را پس از آماده شدن درون نایلون فریزر قرار دهید و حداقل به مدت پنج ساعت داخل یخچال بگذارید تا آماده کار شود ( پیشنهاد می شود خمیر یک شب داخل یخچال بماند ).

 

مواد لازم برای تهیه پای سبزیجات رژیمی :

 خمیر پای به میزان لازم
 بادمجان  یک عدد
 هویج دو عدد
کدو  دو عدد
پیاز داغ یک لیوان
پنیر پیتزای ورقه‌ای پنج عدد
پودر سیر دو قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه

 

روش تهیه پای سبزیجات رژیمی :

خمیر پای را حاضر و در قالب دلخواه پهن کنید.

سبزی ها را با استفاده از پوست کن یا چاقو به صورت خیلی ریز برش بزنید و روی آن ها نمک بپاشید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا نرم شود.

کف خمیر پیازداغ و پودر سیر پخش کنید و روی آن در چند ردیف سبزی و پنیر پیتزا ورقه ای بچینید تا حالت گل پیدا کند. فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و پای را به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید تا آماده شود.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.