لانول: 1 قاشق غذاخوری
روغن زردآلو:1 قاشق غذاخوری
روغن بادام شیرین: 1 قاشق غذاخوری
روغن جوانه گندم: 1 قاشق غذاخوری
آب مقطر: 2 قاشق غذاخوری
لاتولین و روغن ها را با بخاری آب، گرم کرده تا به حالت ذوبت در آیند کم کم آب مقطر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید ظرف را از روی بخاری آب برداشته به هم زدن ادامه دهید تا کاملا سرد شود همیشه سعی کنید با خاطر این که کرم بهتر در پوست شما نفوذ کند و اثر بهتری ببخشد پوست را کاملا تمیز کنید و بعد کرم بمالد از این کرم هر شب می توانید استفاده کنید.
کرم تمییز کننده
لانولین: 2 قاشق غذاخوری
موم عسل: 1 قاشق غذاخوری
وازلین: 2 قاشق غذاخوری
آب مقطر: 4 قاشق غذاخوری
موم عسل و لانولین را روی بخار آب گذاشته تا ذوب شود سپس آب را کم کم به این ترکیب اضافه کنید ظرف حاوی مواد را از روی بخار آب برداشته و آنقدر هم بزنید تا ترکیب به حالت کرم شیری رنگی درآید و سپس آن را در یخچال نگهداری کنید.