کوکوی پنیر، نعنا و نخود فرنگی را با سس گوجهفرنگی میل کنید.
- نخودفرنگی منجمد: 2 پیمانه
- پنیر فتا: 200 گرم، خرد شود.
- برگهای تازه نعنا: یک قاشق سوپخوری، خرد شود.
- پیازچه: 4 عدد، ریز خرد شود.
- سس گوجهفرنگی: مقداری هنگام سرو
- مایه خمیری پایه:
- آرد: دو سوم پیمانه
- تخممرغ: 2 عدد
- شیر: نصف پیمانه
برای تهیه خمیر پایه:آرد را درون کاسهای الک کرده سپس در وسط آن سوراخی ایجاد کنید.
در ظرفی جداگانه شیر و تخممرغ را با هم مخلوط کرده سپس آن ا درون سوراخ ایجاد کرده در ظرف آرد بریزید و خوب آنها را هم زده تا نرم و یک دست شوند.
• نخود فرنگیها را درون کاسهای ریخته و آنها را به صورت پوره درآورید. نخود فرنگی، پنیر فتا، نعنا و پیاز را به مایه خمیری اضافه کنید.
• روغن را درون تابهای روی حرارت متوسط گرم کنید. برای هر کوکو یک قاشق پر، از مخلوط برداشته و درون روغن ریخته و هر طرف کوکوها (4 کوکو) را به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شده و خوب بپزند حرارت دهید.
• مراحل فوق را برای تهیه 16 عدد کوکو تکرار کنید.
• کوکوها را با سس گوجهفرنگی میل کنید.