مواد لازم برای ماهی و سس:
- ماهی شوریده یا فیله ماهی جنوب (کوچک)
- سیب زمینی (کوچک)
- لیموترش
- نمک، فلفل و سیر
- سبزیجات معطر (شوید و جعفری)
- روغن زیتون
روش تهیه:
1 – سیب زمینی کوچک که در بازار میوه و تربار از سیب زمینی های درشت جدا می کنند و اکثرا توی تور به فروش می رسد را به مدت 10 تا 15 دقیقه آب پز کنید.
2 – همزمان تابه گریل را روی آتش زیاد کاملا گرم کنید. بعد از اطمینان گرم شدن کامل تابه گریل، ماهی را از طرف پوست روی تابه گذاشته و اجازه بدهید کمی دود کند و دما پایین تر آورده شود. بعد از این مرحله در 2، 3 دقیقه ای که هر طرف ماهی احتیاج دارد که سرخ شود (گریل شود) سس را آماده کنید.
3- ابتدا در کاسه ای بزرگ جعفری را خرد کرده، کمی شوید و سیر له شده اضافه شود. پوست لیموترش بدون سفیدی پشت پوست اضافه می شود. خود آب لیموترش تازه اضافه می شود. در آخر روغن زیتون در هنگام مخلوط کردن مایه اضافه می شود.
4 – سیب زمینی را که از پختنش مطمئن شدهاید در این سس غلت میدهید و در بشقاب میریزید.
5 -ماهی که دو طرفش هر کدام در حدود 3 دقیقه سرخ شده را روی سیب زمینی گذاشته، کاملا سس را روی ماهی ریخته و آماده سرو میشویم.
6- می خوریم!
مرحله اول
جعفری و شوید کاملا خرد شوند. مراقب انگشتان تان باشید.
مرحله دوم
سیر تازه و پوست لیمو کاملا رنده شود و به ترکیب جعفری و شوید اضافه شود.
مرحله سوم
آب لیموترش و روغن زیتون کاملا با سبزیجات مخلوط شود. نمک و فلفل به اندازه کافی اضافه شود.
مرحله چهارم
فیله ماهی همانند تصویر کاملا شکافته شود. اگر این تصویر در اندازه ریز چاپ شده عذرخواهی می کنیم!
مرحله پنجم
قبل از سرخ شدن روی پوست ماهی برشهای نه چندان عمیقی برای نفوذ بهتر گرما و سس بدهید.
مرحله ششم
هر طرف ماهی به مدت 3 تا 5 دقیقه بسته به سایز ماهی سرخ شود. سیبزمینیهای پخته شده را در ظرف بچینید. ماهی را روی سیبزمینی قرار دهید و سخاوتمندانه سس سبزیجات معطر را روی ماهی اضافه کنید. در آخر در صورت تمایل روغن زیتون اضافه شود.