- تخممرغ: یک عدد
- شیر: یکسوم پیمانه
- کره: ۵۰ گرم
- آرد: یکدوم پیمانه
- بکینگپودر: یک قاشق چایخوری
- کنسرو ذرت: ۱۰۰ گرم
- پنیر خامهای: ۱۰۰ گرم
- خامه: ۱۰۰ گرم
- سس گوجه: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
- نمک: یک قاشق چایخوری
۱. کره را ذوب کرده اجازه دهید تا سرد شود.
۲. تخممرغ را با شیر مخلوط کرده و کره ذوبشده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
۳. آرد و بیکینگپودر را اضافه کنید، پنیر خامهای، خامه و سس گوجه را به همراه نمک به مواد بیفزایید.
۴. میتوانید ذرت را در آخرین مرحله اضافه کنید در عین حال میتوانید وقتی مواد خاگینه را در تابه ریختید قبل از اینکه ببندد روی آن ذرت بپاشید. بعد از پخت یک طرف، طرف دیگر را سرخ کنید.
ايده ال