- لازانیا: یک بسته
- قارچ اسلایس پخته: یک دوم پیمانه
- سس پستو: 2 قاشق سوپ خوری
- اسفناج پخته شده: یک دوم پیمانه
- ذرت پخته شده: یک دوم پیمانه
- پنیر پیتزا: یک دوم پیمانه
- نخودسبز پخته شده: یک دوم پیمانه
- پنیر ورقهای: 5 عدد
- هویج پخته شده: یک دوم پیمانه
- اورگانو، پاپریکا، پودرسیر: به مقدار لازم
1 – ابتدا لازانیا را طبق دستورالعمل مربوط به آن پخته و آبکش نمایید.
2 – قارچ را کاملا شسته و سپس اسلایس نمایید و در کمی روغن و آبلیمو تفت دهید.
3 – ورقههای لازانیای پخته شده را با کمی سس پستو آغشته نمایید تا طعم دار شوند و سپس آن را در ظرف موردنظر بچینید.
4 – سپس روی آن را با یک لایه پنیر ورقهای پوشش دهید. لایه اول شامل مواد ذرت و نخود و هویج پخته است آن را ریخته و کمی فشرده نمایید و روی کار را پنیر پیتزا بریزید.
5 – سپس مجددا از ورقههای لازانیا آغشته به سس پستو بگذارید. مجددا یک لایه پنیر ورقهای قرار دهید و روی کار را با اسفناج پخته شده بدون آب بپوشانید.
6 – کمی پنیر پیتزا پاشیده و قارچهای ورقهای را بگذارید و روی آن را با پنیر بپوشانید. روی کار را مجددا یک لایه ورق لازانیا گذاشته و سپس در فر 180 درجه برای مدت تنها 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا پنیرها آب شوند.
نکته: این لازانیا به علت نداشتن سسهای اضافی بر پخت و همچنین بافت بسیار ساده و سبزیجاتی آن یک وعده شام بسیار سریع و سبک است.
مجله آشپزی ایده آل