مواد لازم:
- شکر 2 پیمانه یا 200 گرم
- آب ا پیمانه یا 100 گرم
- پودر نارگیل 2 پیمانه یا 200 گرم (پودر نارگیل کاملا نرم وچرخ شده یا آسیاب شده باشد)
طرز تهیه:
ابتدا برای تهیه ی شربت این شیرینی شکر و آب را مخلوط کرده تا کاملا شکر در آب حل شود. سپس این محلول را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و قوام آید .پس از آن شربت را به ظرف دیگری منتقل کرده و خوب بزنید تا سفید شود و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید و در ظرف پیرکس ریخته ، بلا فاصله داخل فر قرار دهید وبه مدت 20 دقیقه صبر کنید تا پخته شود .بعد از پخته شدن آنها را به شکل لوزی بریده و در ظرفی دیگر بچینید و با چای نوش جان کنید.
سیمرغ