مواد لازم
یک عدد مرغ
25 گرم روغن یا کره
یک عدد پیاز متوسط
به میزان لازم نمک، فلفل، ادویه
مواد لازم
1. مرغ را داخل ظرف گودی قرار می دهیم به طوریکه کاملاً داخل ظرف قرار گیرد. سپس با چاقو سوراخ های عمیق روی بدن مرغ ایجاد می کنیم. سطح مرغ را آغشته به روغن، نمک، فلفل و ادویه می کنیم و داخل شکم مرغ را پیاز خام یا پیاز داغ ریخته می شود ظرف را با درپوش به مدت 14-12 دقیقه قدرت 100% در مایکروویو قرار می دهیم بعد از پایان زمان مرغ را پشت و رو می کنیم.
2. کمی زعفران حل شده در آب به اضافه کرده در ظرف را گذاشته و مجدداً دستگاه را به مدت 16-14 دقیقه قدرت 60% روشن می کنیم تا مرغ کاملاً پخته شود.