این پیتزای خوش طعم از آرد سبوس دار تهیه شده و برای سلامتی مفید است. می توانید آن را هم گرم و هم سرد سرو کنید. در ضمن یک وعده غذایی مناسب برای پیک نیک می باشد.
مواد لازم برای تهیه ی خمیر پیتزا (برای 4 نفر):
- آرد سبوس دار 2 پیمانه ی سر پُر (225 گرم)
- بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
- کره ی پاستوریزه ی گیاهی یک سوم پیمانه (50 گرم)
- شیر پاستوریزه 1 پیمانه (150 گرم)
- نمک یک چهارم قاشق چای خوری
- مواد لازم برای تهیه ی پیتزا:
- کدوی ورقه ورقه شده 2 عدد
- قارچ ورقه شده یک و نیم پیمانه (115 گرم)
- کنسرو ذرت دو سوم پیمانه (115 گرم)
- گوجه فرنگی حلقه شده 2 عدد متوسط
- پیاز خلال شده 1 عدد متوسط
- سیر خلال شده 1 حبه
- سس گوجه فرنگی 4- 3 قاشق غذاخوری
- پنیر گودای رنده شده 50 گرم
- پنیر پیتزای رنده شده 100 گرم
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- آویشن 1 قاشق چای خوری
- ریحان تازه برای تزیین مقداری
روش تهیه ی خمیر پیتزا:
– کره را به مخلوط آرد، نمک و بیکینگ پودر اضافه کنید تا به خورد آرد رود و حالت دانه دانه پیدا کند.
– سپس شیر را تا حدی اضافه کنید که خمیر یکدستی به دست آید و به دست نچسبد.
طرز تهیه ی پیتزا:
– روی یک سطح صاف، کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه، به قطر 5/2 سانتی متر پهن کنید.
– خمیر حاصل را روی سینی فر که کمی چرب کرده اید قرار دهید. سپس سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بریزید و سطح آن را آویشن بپاشید.
– پیاز و سیر را به صورت خلالی خرد کنید.
– کدو و قارچ را که به صورت حلقه حلقه درآورده اید به مدت 5-7 دقیقه در روغن زیتون تفت دهید تا سبزی ها کمی نرم شوند.
– سپس سبزی جات و ذرت را روی خمیر بریزید.
– گوجه فرنگی حلقه شده را روی آن بچینید.
– نمک و فلفل را اضافه نمایید.
– دو پنیر (گودا و پیتزا) را با هم مخلوط کنید و روی سطح پیتزا بریزید تا همه ی سبزی جات با پنیر پوشانده شود.
– سپس پیتزا را در طبقه ی وسط فر که از قبل با حرارت 220 درجه ی سانتی گراد گرم شده، به مدت 25-30 دقیقه قرار دهید.
– پیتزای آماده را با ریحان تازه سرو نمایید
منبع:آشپزباشی