كيك و شيريني

طرز پخت کاپ کیک شکلاتی با کره بادام زمینی

کاپ کیک یکی از خوشمزه ترین شیرینی ها یا می توان گفت دسرها است. این شیرینی را می توان با چای یا نوشیدنی های خنک میل کرد و از مزه عالی آن لذت برد. کاپ کیک معمولی همان کیک یزدی خودمان است.

کاپ کیک یکی از خوشمزه ترین شیرینی ها یا می توان گفت دسرها است. این شیرینی را می توان با چای یا نوشیدنی های خنک میل کرد و از مزه عالی آن لذت برد. کاپ کیک معمولی همان کیک یزدی خودمان است. اما این شیرینی انواع متنوعی دارد.

کاپ کیک شکلاتی- کره بادام زمینی
•    تعداد: 34 عدد کاپ کیک
•    زمان آماده سازی: 45 دقیقه
•    زمان پخت: 18 دقیقه در 375 درجه فارنهایت

  • نصف پیمانه کره
  • •    3 عدد تخم مرغ
  • •    2.5 پیمانه آرد کامل
  • •    2.5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • •    نصف قاشق چایخوری نمک
  • •    1/3 پیمانه کره بادام زمینی
  • •    یک پیمانه شکر قهوه ای
  • •    ¾ پیمانه شکر درشت
  • •    1.5 قاشق چایخوری وانیل
  • •    یک پیمانه شیر
  • •    113 گرم شکلات شیری
  • •    خامه کره بادام زمینی
 
1. کره و تخم مرغ را 30 دقیقه در دمای محیط بگذارید. در همین فاصله، 34 قالب مافین را با کاغد مخصوص مافین بپوشانید. روی کاغذها روغن اسپری کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن و گرم کنید. در کاسه همزن برقی، کره را سی ثانیه با سرعت بالا هم بزنید. کره بادام زمینی را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس، به تدریج شکر قهوه ای و شکر سفید را اضافه کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ ها را یکجا بریزید، سپس وانیل را به آرامی مخلوط آرد و شیر را اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید.
3. نیمی از ماده به دست آمده را از کاسه خارج کنید و نیمه باقی مانده شکلات آب شده اضافه کنید. تا زمانی که همه مواد مخلوط شوند، هم بزنید.
4. یک قاشق از مواد شکلاتی و یک قاشق از مواد ساده را داخل قالب های مافین بریزید تا دوسوم آنها پر شود. سطح روی مواد را با کاردک صاف کنید.
5. آنها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر بپزید و سپس از فر خارج و آنها را خنک کنید. سپس، با خامه شکلاتی روی آنها را تزئین کنید.
6. برای تهیه خامه شکلاتی به مقداری خامه کره بادام زمینی، 115 گرم شکلات شیری، پودر شکر و شیر نیاز دارید.
7. با همزن برقی، شیر و خامه کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید. در صورت نیاز، شکر یا شیر اضافه کنید تا به غلظت خوبی برسد.
8. برای تهیه خامه کره بادام زمینی* به 1/3 پیمانه کره، نصف پیمانه کره بادام زمینی، یک قاشق غذاخوری شیر، نصف قاشق چایخوری وانیل، 1.5 پیمانه پودر شکر و دو قاشق چایخوری شیر نیاز دارید.
9. اجازه دهید کره در دمای اتاق آب شود. در یک کاسه همزن، کره، کره بادام زمینی، یک قاشق غذاخوری شیر و وانیل را با هم مخلوط کنید. با همزن برقی آنها را خوب با هم مخلوط کنید. به تدریج پودر شکر را اضافه کنید و هم بزنید. در صورت نیاز، یک یا دو قاشق چایخوری شیر اضافه کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.