مواد لازم براي 4-6 نفر
- هر نوع ماهي: يك كيلوگرم پاک كرده
- آب: يك پيمانه
- سير: 3 حبه نصف كرده
- زنجبيل: يك قطعه 2 سانتيمتري
- دانه فلفل سياه: 6 عدد
- سيبزميني آبپز: 2 عدد متوسط
- پياز متوسط: يك عدد ساطوري شده
- فلفل سبز: 3 عدد ساطوري شده
- گشنيز ساطوري: 2 قاشق غذاخوري
- زنجبيل: يكدوم قاشق غذاخوري رنده شده
- سير: يكدوم قاشق غذاخوري رنده شده
- آبليمو ترش: يك قاشق غذاخوري
- تخممرغ: 2 عدد هم زده
- پودر سوخاري: به ميزان لازم
- پودر فلفل قرمز: يك قاشق غذاخوري
- پودر تخم گشنيز: 2 قاشق غذاخوري
- پودر زيره سبز: يك قاشق غذاخوري
روش تهيه:
1 – ماهي را همراه آب، 3 حبه سير، زنجبيل و دانههاي فلفل سياه در يك قابلمه به جوش آورده و پس از 15 دقيقه ماهي را خارج كرده و گوشت آن را جدا كرده و كنار بگذاريد.
2 – سيبزميني را له كرده و ماهي را به همراه پياز، فلفل سبز، گشنيز، زنجبيل، سير، آبليمو و ادويهها اضافه كرده و پس از اندازهكردن نمك، مواد را كاملا مخلوط كنيد.
3 – مايه كتلت را كف دست به صورت گرد و به ضخامت 2 سانتيمتر شكل داده و پس از اينكه در تخممرغ زديد، در آرد سوخاري بغلتانيد. كتلتها را كف يك سيني چيده و 15 دقيقه در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد.
4 – كمي روغن در يك تابه داغ كرده و هر طرف كتلت را 4 دقيقه روي شعله متوسط تفت دهيد، سپس روغن آن را گرفته و سرو كنيد.
توصیه های ویژه
1 – اگر از مغز خشك نان باگت بهجاي آرد سوخاري استفاده كنيد، رنگ كتلتها روشنتر ميشود.
2 – براي نتيجه بهتر ميتوانيد كتلتها را در روغن فراوان و به صورت شناور سرخ كنيد، در اين صورت مدت پخت به 4 دقيقه كاهش مييابد.
منبع