غذاهاي دريايي

كتلت ماهي

مواد لازم براي 4-6 نفر

  •  هر نوع ماهي: يك كيلوگرم پاک كرده
  •  آب: يك پيمانه
  •  سير: 3 حبه نصف كرده
  •  زنجبيل: يك قطعه 2 سانتي‌متري
  •  دانه فلفل سياه: 6 عدد
  •  سيب‌زميني آب‌پز: 2 عدد متوسط
  •  پياز متوسط: يك عدد ساطوري شده
  •  فلفل سبز: 3 عدد ساطوري شده
  •  گشنيز ساطوري: 2 قاشق غذاخوري
  •  زنجبيل: يك‌دوم قاشق غذاخوري رنده شده
  •  سير: يك‌دوم قاشق غذاخوري رنده شده
  •  آبليمو ترش: يك قاشق غذاخوري
  •  تخم‌مرغ: 2 عدد هم زده
  •  پودر سوخاري: به ميزان لازم
  •  پودر فلفل قرمز: يك قاشق غذاخوري
  •  پودر تخم گشنيز: 2 قاشق غذاخوري
  •  پودر زيره سبز: يك قاشق غذاخوري

روش تهيه:

1 – ماهي را همراه آب، 3 حبه سير، زنجبيل و دانه‌هاي فلفل سياه در يك قابلمه به جوش آورده و پس از 15 دقيقه ماهي را خارج كرده و گوشت آن را جدا كرده و كنار بگذاريد.

2 – سيب‌زميني را له كرده و ماهي را به همراه پياز، فلفل سبز، گشنيز، زنجبيل، سير، آبليمو و ادويه‌ها اضافه كرده و پس از اندازه‌كردن نمك، مواد را كاملا مخلوط كنيد.

3 – مايه كتلت را كف دست به صورت گرد و به ضخامت 2 سانتي‌متر شكل داده و پس از اين‌كه در تخم‌مرغ زديد، در آرد سوخاري بغلتانيد. كتلت‌ها را كف يك سيني چيده و 15 دقيقه در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد.

4 – كمي روغن در يك تابه داغ كرده و هر طرف كتلت را 4 دقيقه روي شعله متوسط تفت دهيد، سپس روغن آن را گرفته و سرو كنيد.

توصیه های ویژه

1 – اگر از مغز خشك نان باگت به‌جاي آرد سوخاري استفاده كنيد، رنگ كتلت‌ها روشن‌تر مي‌شود.

2 – براي نتيجه بهتر مي‌توانيد كتلت‌ها را در روغن فراوان و به صورت شناور سرخ كنيد، در اين صورت مدت پخت به 4 دقيقه كاهش مي‌يابد.


منبع

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.