مواد لازم:
- كره: 100 گرم
- شكر قهوهاي روشن: 100 گرم
- كمپوت آناناس: يك عدد
- گيلاس گلاسه شده: به ميزان لازم
- كره اضافي: 90 گرم شكر: 160 گرم
- آرد: 110 گرم
- آرد ذرت: 80 گرم
- تخممرغ: 3 عدد
- بيكينگ پودر: يك قاشق سوپخوري
- خامه: 70 گرم
- آب ليمو: 4 قاشق سوپخوري
- رنده پوست پرتقال: يك قاشق چايخوري
روش تهيه:
1 – كره و شكره قهوهاي را داخل ظرف ريخته، روي حرارت قرار دهيد تا شكر ذوب شود.
2 – از اين مخلوط كف قالب موردنظر بريزيد، سپس يك حلقه آناناس كف ظرف قرار داده و يك عدد گيلاس وسط آناناس بگذاريد.
3 – حال مواد كيك را آماده كنيد، به اين ترتيب كه آردها و بيكينگپودر را الك كرده، داخل كاسه همزن بريزيد.
4 – كره اضافي، شكر و تخممرغ را به همراه پوست پرتقال رنده شده، خامه و آبليمو اضافه كرده و همزن را روشن كنيد.
5 – اول با دور همزن كند و بعد با دور متوسط بزنيد تا مواد تغيير رنگ داده و روشن شود.
6 – مواد آماده را روي آناناسها بريزيد و داخل فر از پيش گرم شده با حرارت 170 درجه سانتيگراد به مدت 40 الي 45 دقيقه قرار دهيد تا بپزد.
7 – پس از خنك شدن، كيك را از داخل قالب روي ظرف موردنظر برگردانيد و با رنده پوست ليمو و خامه فرم گرفته تزئين كنيد.