مواد لازم
- بيسكويت پتيبور: 227 گرم
- شكلات تلخ و شيرين: 120 گرم
- شكر: يكدوم پیمانه
- كره بدون نمك: 4 قاشق غذاخوري
- تخممرغ: يك عدد
- شكلات تلخ و شيرين براي روكش كيك: 227 گرم
روش تهيه:
1- 120 گرم شكلات را درون كاسهاي شيشهاي ريخته و روي بخار آب آن را هم زده تا به صورت مايع درآيد.
2- بيسكويتها به تكههاي نيمه درشت تقسيم كنيد.
3- كره و شكر را با هم مخلوط كرده و روي مايع شكلاتي ريخته و هم ميزنيد.
4- تخممرغها را با چنگال هم زده تا زرده و سفيده كامل با هم مخلوط شوند سپس به مواد شكلاتي بيفزاييد و با ليسك هم بزنيد.
5- قالب مخصوص خود را چرب كرده و كاغذ روغني را در آن پهن كنيد.
6- بيسكويتها را با مواد شكلاتي كاملا مخلوط كرده و به درون قالب بريزيد و با پشت قاشق مقداري فشار به مواد بياوريد تا تمام حفرهها پر شده و براي 3ساعت درون يخچال قرار دهيد.
7- پس از درآوردن قالب از يخچال از 2طرف كاغذها را كشيده و بيرون بياوريد و پس از برگرداندن كيك روي ظرف مخصوص كاغذ روغني را از روي آن برداريد.
8- 227 گرم شكلات را روي بخار آب به صورت مايع درآوريد و بعد از سردشدن دور تا دور كيك خود بماليد.
فوت قنادي
به جاي قراردادن قالب به مدت 3ساعت در يخچال ميتوانيد آن را به مدت 45دقيقه درون فريزر قرار دهيد.